een jaar in
perspectief

Kunnen we tijdig en goede acute zorg blijven leveren aan iedereen die het nodig heeft?

Dat was voor het netwerk acute zorg Limburg de kernvraag van 2022. Helen Mertens kijkt in deze video boodschap terug op een jaar vol veranderingen en belangrijke ontwikkelingen.

“We hebben jarenlang het belang van de 'one health' approach onderschat. Dit symposium maakt duidelijk dat je daardoor factoren mist.”
Paul Savelkoul

Een nieuwe fase
voor NAZL

Terugblikken en vooruitkijken met Miranda,
Marlies en Hanneke

Miranda Dirx besloot na ruim tien jaar een nieuwe stap te maken en te emigreren naar Tanzania. Maar niet zonder NAZL als organisatie goed achter te laten. Waar Miranda als oud-manager terugblikt op 2022 en haar tijdelijke opvolger Marlies Goldsmits signaleert wat er nu speelt, kijken we met de nieuwe NAZL-directeur Hanneke Starmans verder vooruit.

Lees verder >>
“Over regio's heen kunnen kijken is een groot voordeel”
Haik Dijkhuis
“Het is de community-focus die KANO interessant maakt”
Fred Körver

Nieuwe website

In 2022 hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe website. Ook onze huisstijl is opgefrist en uitgebreid. Veel aandacht is daarbij besteed aan de navigatie en ordening van alle online informatie. Op nazl.nl vindt u het resultaat. Wij zijn er trots op en zijn benieuwd uw reactie te horen.

Bekijk de site >>
“Als je 10 codeurs een traumageval voorlegt, registreren ze die allemaal verschillend. Daarom zeggen wij: eerst leren, dan pas registreren”
Lizette Nieste