NAZL »

Britt van den Boogert

Projectleider Infectieziekten en Deskundigheidsbevordering IP & AMR Zorgnetwerk Limburg

Contact

T: 043 - 3874026
M: 06 - 29633819
E: britt.van.den.boogert@nazl.nl


Even voorstellen

Opleiding en werk

Nadat ik lange tijd niet goed wist wat ik wilde doen, ben ik technische geneeskunde gaan studeren. Na de bachelor wilde ik me toch meer verdiepen in de technische kant en ben verder gegaan met een master biomedische technologie aan de KU Leuven. Door een toevallige stage ben ik later als marketing manager bij een start-up biotech bedrijf gaan werken. Communicatie en netwerk is voor mij zeker heel belangrijk, maar ik was op zoek naar een baan met meer directe maatschappelijke betekenis en die heb ik gevonden als projectleider Infectiepreventie en deskundigheidsbevordering.

Als ik later groot ben

Eigenlijk wil ik niet meer groot worden, ik ben heel tevreden met mijn 1,58m. Maar als ik later oud ben hoop ik dat ik terug kan kijken op een leven waarin ik heb geprobeerd om iedere dag iemand een lach te geven. Helemaal perfect als ik dat kan doen vanuit een bos in de Ardennen, waarbij ik nog fit genoeg ben om naar de bakker te wandelen voor een vers brood. 

Mijn verborgen talent

In het verleden heb ik op hoog niveau gemountainbiked, hierdoor heb ik een groot deel van de wereld kunnen zien en veel waardevolle ervaringen opgedaan. Met 2 kleine kindjes in huis, is mijn huidige sport meer ‘ren-achter-kind’ aan en tot nu toe ben ik gelukkig nog wel sneller dan mijn kindjes.

Waar kun je me wakker voor maken?

Pure chocolade met aardbeien

Aandachtsgebieden

Infectiepreventie en deskundigheidsbevordering