NAZL »

Jens Houben

Projectleider

Contact

T: +31 (0)43 38 76 497
E: jens.houben@nazl.nl

Even voorstellen

Vanaf november 2023 vervul ik de rol van projectleider Acute Zorg, een boeiende en uitdagende positie met diverse aspecten die uitstekend aansluiten bij mijn capaciteiten.

Opleiding en werk

Na mijn HBO-opleiding ben ik gestart met de opleiding Biometrie, die ik met plezier heb afgerond. Tijdens mijn stages merkte ik dat het werken met patiënten leuk is, maar ik miste toch de uitdaging hierin. Mijn instelling veranderde gedurende deze jaren van 'het werken met patiënten' naar 'het werken voor patiënten'. Als vervolgopleiding koos ik voor de master Gezondheidsinnovatie, Management en Beleid. Hier kreeg ik een goed beeld van het zorgsysteem in Nederland. Tijdens deze opleiding ontdekte ik dat mijn passie ligt in het verbeteren van de zorg, gezien de vele obstakels waarmee rekening moet worden gehouden. Ik hoop daarom een bijdrage te kunnen leveren om de zorg zo toegankelijk, efficiënt en toekomstbestendig mogelijk te maken.

Wat wil ik later worden

Als recent afgestudeerde ben ik benieuwd welke stappen mijn carrière zal nemen. Op dit moment ligt mijn interesse bij innovaties, beleid en kwaliteit op het gebied van de zorg. Daarom denk ik dat ik bij Netwerk Acute Zorg Limburg een mooie plek heb gevonden om veel te leren over de zorg in Limburg en Nederland en mezelf hier verder te ontwikkelen.

Mijn verborgen talent:

Collega’s en vrienden vertellen mij dat ik een gemotiveerd en gedreven persoon ben, vooral op de gebieden die mij echt interesseren. Ik vind het zelf ook leuk om mijn best te doen voor dingen die ik belangrijk vind en waarvan ik vind dat ze meerwaarde hebben. Daarnaast beschouw ik mezelf als sociaal. Samenwerken en anderen helpen, en mensen verbinden met mijn werk, vind ik leuk.