NAZL »

Laura Sturme - Janssen

Officemanager

Contact

T: 043 - 38 76 389
E: laura.sturme@nazl.nl


Even voorstellen

Per 1 november ben ik gestart als officemanager bij het Netwerk Acute Zorg Limburg en stel me graag voor. Ik ben Laura Sturme-Janssen, 36 jaar en ik woon samen met mijn man Sjoerd, onze twee kinderen Liva (8 jaar) en Kian (6 jaar) en onze hond Ryu in het kloosterdorp Steyl.

Opleiding en werk

Nadat ik in 2009 mijn studie Reizen en Toeristische Informatie heb afgerond en de mooie luchtvaartsector gedag heb gezegd ben ik al snel in de secretariële wereld gerold. Zo ben ik gestart als algemeen secretaresse bij een groot ketelbouw bedrijf, vervolgens ruim 7 jaar in de tandheelkunde gewerkt en daarna in VieCuri Medisch Centrum. Binnen VieCuri startte ik als secretaresse Intensivisten en management en Spoedeisende hulpartsen en management en ben ik daarna doorgegroeid naar secretaresse cluster Medisch Ondersteunend.

En nu mijn nieuwe uitdaging!

Dankbaar en blij dat ik de stap heb gezet richting het zuiden om als officemanager te starten binnen het NAZL. Een uitdagende en veelzijdige functie die nog uitgerold mag worden. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.

Als ik later groot ben

Ik hoop vooral op een fijn en gezond leven samen met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast vind ik het van belang dat ik me op zakelijk gebied volledig kan inzetten en me kan blijven door ontwikkelen. 

Dromen? Jazeker, ooit een (vakantie)huis in Zuid-Frankrijk. C'est la vie!

Mijn verborgen talent

Gaat niet, bestaat niet. Ik zie in alles kansen en mogelijkheden.

Waar kun je me wakker voor maken?

Om op vakantie te gaan!