NAZL »

Sander Janssen

Communicatieadviseur 

Contact

T: +31 (0)6 28 08 5549
E: sander.janssen@nazl.nl

Even voorstellen

Op 1 oktober 2023 ben ik begonnen als Communicatieadviseur bij het Netwerk Acute Zorg Limburg (NAZL) en het IP & AMR Zorgnetwerk Limburg. De afgelopen tijd is voorbijgevlogen, gevuld met interessante kennismakingsgesprekken, ontdekkingen, en een stroom van informatie en leren. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak voel ik me hier volledig op mijn plek.

De zorgsector biedt niet alleen een schat aan nieuwe kennis voor mij, maar ook een overvloed aan warmte en openheid. Gelijke behandeling staat hier hoog in het vaandel, en ik ervaar hier een perfecte aansluiting.

Opleiding en werk
In mijn vorige functie als Business Development Manager bij Klinkhamer | conferences & events dacht ik vaak na over de impact die je kunt hebben op anderen. Mijn focus lag niet alleen op klanten, accounts, en succesvolle deals, maar ook op het belang van menselijke connecties, waarbij de persoonlijke touch cruciaal was voor het opbouwen van sterke netwerken. Het delen van succes en effectieve communicatie speelden een essentiële rol in mijn benadering, en teamwork stond hoog op mijn prioriteitenlijst. In een competitieve omgeving geloof ik in gezonde concurrentie, waarbij het niet alleen draait om winnen, maar ook om elkaar te stimuleren en te motiveren om hogere doelen te bereiken.

Tijdens mijn tijd bij Klinkhamer heb ik met succes veel congressen over de hele wereld opgezet, waarbij ik volledig verantwoordelijk was voor het opstellen van de algehele begroting, projectplanning, en het communicatieplan. Deze ervaring heeft niet alleen mijn commerciële vaardigheden verder verfijnd, maar ook mijn vermogen om complexe projecten van begin tot eind effectief te beheren en te coördineren.

In mijn huidige rol als Communicatieadviseur, waarin ik nu put uit mijn ervaringen als business development manager en sales & marketing functies uit het verleden, benadruk ik niet alleen mijn zakelijke competenties, maar ook mijn vermogen om effectieve communicatiestrategieën te ontwikkelen en duurzame relaties op te bouwen. Mijn afgeronde opleiding aan het VISTA college, met een specialisatie in Handel & Ondernemerschap, vormt een solide basis voor mijn professionele benadering. Door theoretische kennis te combineren met praktische inzichten, streef ik ernaar om in mijn huidige rol als communicatieadviseur zowel effectieve als impactvolle resultaten te behalen.

Mijn verborgen talent:

Vuur- en Rookpionier

Sinds mei 2022 mag ik mezelf met trots de eigenaar noemen van Smokesmen | BBQ Shop, een online en fysieke winkel voor de liefhebbers van vuur, rook, en culinaire BBQ-avonturen. Als Vuur- en Rookpionier (CEO) ben ik in deze periode niet alleen gegroeid als ondernemer, maar heb ik ook ontdekt dat ik beschik over een verborgen talent dat diep geworteld ligt in de kunst van het barbecueën.

Mijn verborgen talent openbaarde zich geleidelijk tijdens de coronaperiode, waarin ik experimenteerde met verschillende rooktechnieken, kruiden, marinades, en barbecuestijlen. Ik kwam erachter dat ik een natuurlijk instinct heb voor het harmoniseren van smaken en het perfectioneren van gerechten op de grill. Of het nu gaat om sappige steaks, gerookte vis, of smaakvolle vegetarische opties, mijn culinaire creaties vonden al snel waardering op het wereldwijde web.

Het ondernemerschap biedt niet alleen de mogelijkheid om mijn passie te volgen, maar ook om anderen te inspireren. In workshops en evenementen deel ik nu mijn kennis, waarbij ik mensen leer hoe ze de kunst van het barbecueën zelf naar een hoger niveau kunnen tillen.