NAZL »

Sarena Mulleneers

Even voorstellen

Opleiding en werk

Na het behalen van mijn diploma directiesecretaresse, management assistente en medisch secretaresse heb ik in 2018 mijn diploma Commercieel Management behaald (Zuyd Hogeschool). Hierna ben ik in de functie van algemeen manager getreden in een zwembad waar ik mij bezig hield met alle werkzaamheden op managementniveau op het gebied van recreatie en educatie. In 2023 heb ik de overstap gemaakt naar de zorgsector, waar ik tot op heden met veel plezier en motivatie mijn werkzaamheden uitvoer!

Als ik later groot ben …

Het dagdagelijks leven als moeder van een jong gezin (dochter van 3 jaar en dochter van bijna 1 jaar oud) en werknemer is geweldig, maar vaak ook heel druk. De dagen vliegen voorbij en ik wou dat ik er per dag een paar uurtjes aan kon plakken. Tijden veranderen, we merken het niet altijd direct, maar de maatschappij waar wij nu in leven is vaak erg hectisch en haastig. Ik geloof dat wanneer je de innerlijke rust vindt, je de tijd kunt vertragen en met volle teugen van het leven kunt genieten, zowel op het werk als thuis. Dus, ‘als ik later groot ben’ hoop ik dat ik met innerlijke rust door kan gaan met wat ik nu doe en kan groeien in deze omgeving, want ik hou van wat ik doe.

Mijn verborgen talent

Goede vraag! Hier heb ik nog nooit zo bij stilgestaan, vandaar dat ik mijn partner vroeg wat volgens hem mijn verborgen talent is, die had gelukkig gelijk zijn zegje klaar! Ik lijk vaak heel druk, want overal waar ik iets zie of hoor dat ik kan aanpakken, pak ik het liefst direct aan (dit zorgt overigens ook wel eens voor chaotische toestanden, haha). Wanneer echter de plicht roept om mijn aanwezigheid en inzet doe ik er alles aan om prioriteit te geven aan datgene wat prioriteit verdient, ongeacht waar ik mee bezig ben of hoe laat het is. Mijn verborgen talent? Flexibiliteit!

Waar kun je me voor wakker maken?

Verantwoordelijkheid! Hoewel mijn uurtjes slaap mij heilig zijn, als ik ergens verantwoordelijk voor ben, dan is dat mijn keuze geweest en moet er ook naar gehandeld worden, ongeacht of dit privé of werk betreft.

Korte omschrijving

Algemeen secretariaat NAZL en Projectondersteuner programma Traumazorg

Aandachtsgebieden

Kidzcollege, symposium, visitaties, multitrauma besprekingen, Limburgs Traumachirurgisch Genootschap

Contact

+31 (0)43-3876389
E: sarena.mulleneers@nazl.nl