Even voorstellen: Els Bovy

Geplaatst op 25 mei 2023

Foto Els

Mijn vrije tijd vul ik graag met leuke dingen ondernemen met mijn gezin, zoals wandelen en skiën, maar ook het spelen van een gezelschapsspelletje, lezen van een boek of het maken van een puzzel. Daarnaast ga ik graag shoppen en lekker eten met vrienden en vriendinnen. Verder kun je mij meerdere keren per week in de sportschool vinden (voornamelijk Zumba).

Ik kan mijzelf omschrijven als een enthousiast en resultaat-gedreven persoon die graag actief bezig is hoewel een avondje Netflix op de bank ook heerlijk kan zijn. Genieten van het leven en er vooral zelf een feestje van maken is mijn motto.

Ik hoop jullie allemaal snel op de werkvloer te mogen ontmoeten


Sinds 8 mei ben ik gestart als projectleider/adviseur Acute zorg bij het NAZL en stel mij daarom graag even aan jullie voor.

Ik ben Els Bovy, 38 jaar, wonend in Meerssen samen met mijn man Charles en twee kinderen Jules (11 jaar) en Myra (10 jaar). 

Na mijn studie geneeskunde en tweejarig traineeship ‘Eerst de klas’ heb ik 8 jaar bij Bevolkingsonderzoek Zuid gewerkt.  Hier heb ik o.a. landelijke scholingen ontwikkeld voor (m.n.) huisartsen en doktersassistenten op het gebied van deskundigheidsbevordering bij het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan als beleidsadviseur voor het bevolkingsonderzoek darmkanker, waar ik betrokken was bij de kwaliteit van de coloscopie en pathologische beoordeling van de positieve test op bloed in de ontlasting.

De laatste 3 jaar ben ik werkzaam geweest bij Maastro (kliniek voor radiotherapie) als beleidsadviseur op de HR & Academy afdeling. Daar hield ik mij vooral bezig met opleidingen voor medewerkers, teamleiders en managers, begeleiding van AIOS en het aanvragen en verantwoorden van subsidies.