Els Bovy

Even voorstellen

Sinds 8 mei ben ik gestart als projectleider/adviseur Acute zorg bij het NAZL en stel mij daarom graag even aan jullie voor. Ik ben Els Bovy, 38 jaar, wonend in Meerssen samen met mijn man Charles en twee kinderen Jules (11 jaar) en Myra (10 jaar).

Opleiding en werk

Na mijn studie geneeskunde en tweejarig traineeship ‘Eerst de klas’ heb ik 8 jaar bij Bevolkingsonderzoek Zuid gewerkt. Hier heb ik o.a. landelijke scholingen ontwikkeld voor (m.n.) huisartsen en doktersassistenten op het gebied van deskundigheidsbevordering bij het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Bij het bevolkingsonderzoek darmkanker ben ik als beleidsadviseur betrokken geweest bij de kwaliteitsborging van het vervolgonderzoek (coloscopie en pathologische beoordeling).

De laatste 3 jaar ben ik werkzaam geweest bij Maastro (kliniek voor radiotherapie) als beleidsadviseur op de HR & Academy afdeling. Daar hield ik mij vooral bezig met opleidingen voor medewerkers, teamleiders en managers, begeleiding van AIOS en het aanvragen en verantwoorden van subsidies.

Als ik later groot ben…

Hoop ik nog steeds te genieten van het leven en er zelf een feestje van te maken. Vooral van leuke dingen doen met mijn gezin en gezellige uitjes met vrienden en vriendinnen ondernemen, word ik blij.

Mijn verborgen talent

Ik ben ontzettend fanatiek bij het spelen van (gezelschaps)spelletjes en win dan ook bijna altijd. Nadeel is dat de meeste mensen niet meer graag spelletjes met mij spelen. Af en toe doe ik echt mijn best om niet te winnen, maar aangezien ik niet goed tegen mijn verlies kan, is dat een echte uitdaging.

Waar kun je mij voor wakker maken?

Niet veel. Ik ben een echt avondmens en kan ontzettend goed wakker blijven, maar als ik eenmaal slaap is wakker worden mijn minst favoriete moment van de dag. Ik blijf wel graag wakker voor: een feestje, lekker eten met goed gezelschap, shoppen met vriendinnen, Zumba, skiën en nog heel veel meer!

Ik hoop jullie allemaal snel op de werkvloer te mogen ontmoeten.

Contact

T: +31 (0)43 – 387 6396

M: +31 (0)6 - 11601059

E: els.bovy@nazl.nl

W: www.nazl.nl